Hankkeet

Kotipirtti ry:n hallinnoimat Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) -rahoitteiset hankkeet

Lue lisää

Nimetön Huolenilmaus

Olen huolissani henkilöstä ja toivon, että Etsivä vanhustyö- hanke ottaa häneen yhteyttä.

  Käräjätörmän monisukupolvinen yhteisökylä

  Tutustu hankkeen omiin verkkosivuihin osoitteessa https://www.karajatorma.fi/

  Kotipirtin palvelutalon ympärille rakennetaan yhteisöllinen palvelu- ja asuinkortteli

  Uuteen kortteliin tulee 100 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, jotka on tarkoitettu yhteisökylässä asumisesta kiinnostuneille henkilöille ja perheille. Kolmannes asunnoista varataan muistisairaille asukkaille. Palvelukortteliin tulee myös kaikille avoin kylätalo, jossa sijaitsee ruoka- ja kahvilapalvelut sekä yhteisiä kokoontumistiloja asukkaille ja muille käyttäjille. Kaavoituksen pitäisi valmistua vuoden 2018 loppuun mennessä, jonka jälkeen alkaa suunnittelu- ja rakennusvaihe.
  Palvelu- ja asuinkorttelin kehittämistyöhön on saatu STEA:n hankerahoitus. Hankkeen tavoitteena on kehittää yhteisöllinen ja monisukupolvinen yhteisökylä, jossa asuu eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia henkilöitä yhdessä muistisairaiden kanssa. Kehittämistyötä tehdään muun muassa suunnittelijoiden, tulevien asukkaiden, Kotipirtin työntekijöiden, asukkaiden, omaisten, vapaaehtoisten, naapureiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteiskehittelyn tuloksena on uniikki asumisen malli, jollaista ei ole vielä muualla.

  Kiinnostuitko?
  Yhteisökylä-hankkeella on omat verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat, joista voi seurata hankkeen etenemistä. Lisäksi julkaisemme sähköistä uutiskirjettä. Jos sinua kiinnostaa seurata hankkeen etenemistä, asuminen tulevassa yhteisökylässä tai erilaiset yhteistyömahdollisuudet, jätä yhteystietosi yhteisökyläkehittäjällemme: riitta.birck@kotipirttiry.fi tai puh. 044 763 6625, niin saat uutiskirjeen ensimmäisten joukossa. Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään ja voit lopettaa uutiskirjeen vastaanottamisen milloin tahansa. Toivomme, että olet rohkeasti yhteydessä, jos herää kysymyksiä tai ideoita!

  Yhteisökyläkehittäjä | Riitta Birck
  p. 044 763 6625
  riitta.birck@kotipirttiry.fi

  Muistiasumisen kehittäjä | Hillervo Pohjavirta
  p. 044 763 6626
  hillervo.pohjavirta@kotipirttiry.fi

  Ota meihin yhteyttä

  Lähetä meille palautetta tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi tai lähettää työhakemuksesi. Tavoitat meidät myös sähköpostilla kotipirtti@kotipirttiry.fi

  Yhteystiedot

   kotipirtti


   Kotipirtti ry
   Käräjätörmä 12
   33310 Tampere
   p. (03) 3153 31
   kotipirtti@kotipirttiry.fi

   Yhteystiedot
   kotipirtti


   Kotipirtti ry
   Käräjätörmä 12
   33310 Tampere
   p. (03) 3153 31
   kotipirtti@kotipirttiry.fi

   Yhteystiedot