Nimetön Huolenilmaus

Olen huolissani henkilöstä ja toivon, että Etsivä vanhustyö- hanke ottaa häneen yhteyttä.

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero(pakollinen)

Sähköposti

Aihe

Viesti

Etsivä vanhustyö-hanke 2017-2019

Kaipaatko seuraa? Löytyykö naapuristasi ikäihminen, joka vaikuttaa yksinäiseltä? Oletko huolestunut sukulaisestasi, naapuristasi tai tuttavastasi, joka on jäänyt kotiin yksin? Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin, kaikille löytyy mielekästä tekemistä ja seuraa.

Etsivä vanhustyö- hankkeen tavoitteena on löytää ja kohdata ikääntyneet, yli 65-vuotiaat, jotka ovat jääneet vaille mielekästä seuraa ja tekemistä.

Kotipirtin Etsivä vanhustyö- hanke etsii ikääntyneille, yli 65-vuotiaille uusia osallistumisen ja toiminnan mahdollisuuksia Tesomalla. Hankkeen” kotipesänä” toimii Kotipirtin palvelutalo Käräjätörmässä, jossa kehitetään yhteisöllisyyden kautta erilaisia mahdollisuuksia vastata ikäihmisten osallisuuden ja hyvinvoinnin tarpeisiin.

Etsivä vanhustyö- hanke kutsuu verkostoonsa ikääntyneiden kanssa työskenteleviä toimijoita tukemaan ikääntyneiden kotona asumista ja hyvinvointia. Hanke tekee yhteistyötä tamperelaisten etsivää työtä tekevien toimijoiden ja eri hankkeiden kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jatketaan yhdessä eteenpäin.

Yhteystiedot:
Etsivä vanhustyö- hanke projektisuunnittelija Laura Selin-Hannola puh 044 763 6633

projektiohjaaja Kati Mesiranta-Tynkkynen puh 044 763 6634

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kotipirttiry.fi

Etsivä vanhustyö -hankkeen kaikille avoimet ryhmät keväällä 2019

Maanantai

Käräjätörmä 2:n kerhohuone (A-talo, A-rappu) klo 14.00-15.45, kahvittelua ja rentoa yhdessäoloa.

Tiistai

Käräjätörmä 3:n kerhohuone +65-kerho 13.00-15.00, yhdessäoloa, kahvittelua ja rentoa meininkiä.

 

Keskiviikko

Käräjätörmä 4:n kerhohuone (A-rappu) Kokkikerho klo 11.00-14.00. Tervetuloa kokkaamaan omien voimien mukaan kivaan porukkaan!

Kohmankaaren kerho alkaen 6.3.2019 klo 12.30-14.30 Mummolassa (Kohmankaari 22, käynti talon alapuoleisesta päädystä). Kerho järjestetään vuoroviikoin Mummolassa ja New Yorkissa (Kohmankaari 6 b, kellarikäytävä). Kerho toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin virikeohjaajan kanssa.

Torstai

Senioriklubi Voionmaankatu 44 A:n kerhohuoneella klo 13.00-15.00. Kerhossa mukavaa yhdessäoloa, kahvittelua, pelailua, laulua ja jutustelua. Kerho toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin virikeohjaajan kanssa.

Sunnuntai

Iloa arkeen -pysäkki Tesoman hyvinvointikeskuksen Lysti- salissa Tesomankatu 4 A

klo 12.00-13.30 rentoa yhdessäoloa ja kahvittelua monitoimisalissa