Oma koti kullan kallis

Kotipirtin Palvelutalo toimii alueen voimavarakeskuksena. Se on yhteisö jossa asukkaat, henkilökunta ja ympäristön asiakkaat elävät yhteistä arkea iloineen ja suruineen. Kotipirtin palveluarvoissa huomioidaan asukkaan yksilöllisyys kunnioittamalla hänen itsemääräämisoikeuttaan. Kaikissa palveluissamme korostuvat yhdessä tekeminen, asukkaista välittäminen ja yhteisöllisyys.

Kotipirtissä asukas sisustaa oman asuntonsa mieleisekseen omilla huonekaluilla ja rakkailla esineillään. Kerroksissa käytävien päissä on pikkuinen oleskelutila. Kotipirtin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden käyttöön tarkoitetut yhteiset tilat mm. kuntohuone, Päiväpirtti ja yhteinen ravintolatila. Päiväpirtissä on mahdollista katsella tv:tä, kuunnella musiikkia, soittaa pianoa tai seurustella. Päiväpirtissä järjestetään asukkaille monipuolista ohjelmaa, jota esittävät ulkopuoliset ohjelmantarjoajat, oma henkilökunta ja vapaaehtoiset.

Kotipirtissä on yhteinen viihtyisä etupiha ja lämmin katettu pergola, jossa voi käydä istumassa viileämmälläkin säällä. Ryhmäkodissa on yhteinen aidattu sisäpiha. Piha-alueilla liikkuminen on esteetöntä ja turvallista vuodenajasta riippumatta.